
Jednym z pomysłów na wykorzystanie kiszonek jest przygotowanie soku z kiszonej kapusty. Ten napój probiotyczny jest bogaty w witaminę C oraz korzystny dla zdrowia ze względu na swoje właściwości wzmacniające system immunologiczny. Aby przygotować sok z kiszonej kapusty, należy dokładnie odcedzić sok z fermentowanej kapusty i przelewać go do butelek. Następnie butelki powinny być szczelnie zamknięte i trzymane w ciemnym, chłodnym miejscu przez kilka dni, aby sok mógł się dokładnie przegryźć. Po tym czasie sok z kiszonek można cieszyć się jego orzeźwiającym smakiem oraz korzyściami dla zdrowia.
Firmy według kategorii
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Transport dla Ciebie i firmy
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Usługi remontowo-budowlane
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Hodowla i rolnictwo
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Atrakcje turystyczne i noclegi
Baza organizacji i stowarzyszeń
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem