
Do ciasta, posłodzenia herbaty czy deseru można wykorzystać nektarowo-spadziowe miody leśne. Wykonane są przez pszczoły, które zbierają nektar z kwiatów rosnących w naturalnym środowisku, w tym kwiatów lipy, dzikiej róży, a także dzikich malin czy borówek. Rośliny te nie są nawożone ani szczególnie narażone na działanie spalin itp. Produkty mają intensywny, brązowy kolor oraz subtelny zapach. Zazwyczaj mają lejącą konsystencję, która jest przy tym gęsta oraz smarowna. Można więc wykorzystywać je nie tylko do herbaty czy ciasta, ale też na kanapki.
Firmy według kategorii
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Usługi remontowo-budowlane
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Transport dla Ciebie i firmy
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Baza organizacji i stowarzyszeń
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Hodowla i rolnictwo
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Atrakcje turystyczne i noclegi