
Do ciasta, posłodzenia herbaty czy deseru można wykorzystać nektarowo-spadziowe miody leśne. Wykonane są przez pszczoły, które zbierają nektar z kwiatów rosnących w naturalnym środowisku, w tym kwiatów lipy, dzikiej róży, a także dzikich malin czy borówek. Rośliny te nie są nawożone ani szczególnie narażone na działanie spalin itp. Produkty mają intensywny, brązowy kolor oraz subtelny zapach. Zazwyczaj mają lejącą konsystencję, która jest przy tym gęsta oraz smarowna. Można więc wykorzystywać je nie tylko do herbaty czy ciasta, ale też na kanapki.
Firmy według kategorii
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Transport dla Ciebie i firmy
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Usługi remontowo-budowlane
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Hodowla i rolnictwo
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Atrakcje turystyczne i noclegi
Baza organizacji i stowarzyszeń
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem